Het is nu 20 sep 2018, 13:19

Alle tijden zijn GMT + 1 uur





Plaats een nieuw onderwerp Antwoord op onderwerp  [ 2 berichten ] 
Auteur Bericht
 Berichttitel: Sinds nieuwe router werkt niet
BerichtGeplaatst: 30 dec 2014, 15:39 
Offline

Geregistreerd: 30 dec 2014, 15:38
Berichten: 1 Gegeven respects: 0 Gekregen respects: 0
Hallo, ik heb sinds een tijd een nieuwe modem, de Ubee evw3200. Maar ik had hiervoor een cisco modem, ik heb daar nog steeds een router van Sitecom op aangesloten (de Sitecom X8 AC1750 WLR-8100). Maar dus sinds de nieuwe modem kan ik niet meer op mijn router port forwarden, ik snap niet waarom want ik doe hetzelfde als eerst, en mijn vader heeft een ander wachtwoord op de modem dus daar kan ik niet meer op, iemand een oplossing zonder dat ik helemaal de instellingen van de router/modem moet veranderen?

Alsvast bedankt


Omhoog
 Profiel  
 
 Berichttitel: Re: Sinds nieuwe router werkt niet
BerichtGeplaatst: 02 jan 2015, 13:14 
Offline
Avatar gebruiker

Geregistreerd: 22 dec 2010, 21:07
Berichten: 838 Gegeven respects: 103 Gekregen respects: 63
Dat is onmogelijk wanneer je niet in de modem instellingen kunt wijzigen.

_________________
WillemSV


Omhoog
 Profiel  
 
Geef de vorige berichten weer:  Sorteer op  
Plaats een nieuw onderwerp Antwoord op onderwerp  [ 2 berichten ] 

Alle tijden zijn GMT + 1 uur



Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 1 gast


Je mag geen nieuwe onderwerpen in dit forum plaatsen
Je mag niet antwoorden op een onderwerp in dit forum
Je mag je berichten in dit forum niet wijzigen
Je mag je berichten niet uit dit forum verwijderen
Je mag geen bijlagen toevoegen in dit forum

Zoek naar:
Ga naar:  
cron
Powered by phpBB © 2010 phpBB Group
Thema gemaakt door Keenen Wheeler
Forumadmin Tendonsie.com <-> Gamesforum.eu <-> Tendonsie Services <-> TDSPlatoon.nl
Vote